Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Βράβευση αθλητών και κοπή βασιλόπιτας για την Γυμναστική Ένωση Νάουσας

Το Σάββατο 20/1/2024  στην κατάμεστη, από αθλητές, γονείς και φίλους του Στίβου,

αίθουσα  ΒΕΤΛΑΝΣ στον πολυχώρο «ΧΡ.ΛΑΝΑΡΑ» έγινε η ετήσια γιορτή του στίβου όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου του 2023 . Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν : Λογδανίδης Κώστας , Στεφανής Γιώργος, Καραλιοπούλου Ζωή,  Γατάλος Νίκος, Ράγκας Χρήστος, Καραμπινέση Νικολέτα, Σιδηρόπουλος Γιάννης, Τζουβάρα Βασιλική, Σαντίκογλου Κων/νος, Τσιάτσιος Γρηγόρης.

Αξίζει  να σημειωθεί  ότι με την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών  στο 2023, η  Γυμναστική Ένωση Νάουσας κατέλαβε την 72η θέση  ανάμεσα σε 420 σωματεία που είναι η δύναμη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την 4η θέση στην περιφέρεια της Πιερίας –Ημαθίας-Πέλλας-Κιλκίς. 

Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με τυχερούς από την ακαδημία του στίβου τους μικρούς αθλητές: Γιαννακόπουλος Δημήτρης, Σιπητάνος Δημήτρης, Λιόλιος Στέλιος, Παπαζαχαριάδης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Ζαχαριάδου Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Σταυρίλια, Τζουβάρας Νίκος, και από την αγωνιστική ομάδα Μάντσιος Ιάκωβος , Τσιάτσιος Γρηγόρης.  Το φλουρί στην πίτα του συλλόγου το έτυχε το φυτώριο του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Ν. Κουτσουγιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Στ. Δάγγας, Γ. Σαμαράς, Α. Βασιλειάδου , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Ν.Κουτσουγιάννης , και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κ. Αθανασίου Τζωρτζίνα.