Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
ΒΡΟΧΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ  ΣΤΟ 5th MARS COMBAT CHALLENGE

Βροχή μεταλλίων για το Taekwon-do της Νάουσας στο πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά «5th Mars Combat Challenge» που διεξήχθη την Κυριακή 14 Μαΐου στα Βασιλικά Θέρμης.

Στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο κλειστό στάδιο «Στέλιος Πιπινίκας», συμμετείχαν 1.060 αθλητές από 70 Σωματεία της Επικράτειας!!!

Το Taekwon-do της Νάουσας έλαβε μέρος στην διοργάνωση με δύναμη είκοσι τριών (23) αθλητών οι οποίοι αγωνίστηκαν στα sparring υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη. Πρώτα ρίχτηκαν στην μάχη οι κατηγορίες Kids 2013-2014-2015-2016 με τους Βαρούδη Φρειδερίκη, Βασιλείου Μαρία-Φανή, Θωμίδη Δημήτριο, Καρρά Ιωάννη, Καρυδά Αθανάσιο, Καρυδά Αργύριο, Κοσμίδου Παρασκευή-Ελευθερία, Μελικούδη Μιχαήλ, Στουμπιάρη Ιωάννη, Τεπερίδου Ειρήνη-Ζωή και Χατζητρύφων Δημήτριο να στέκονται με σθένος στα τερέν, κερδίζοντας όλοι μετάλλια και εντυπώσεις. Σειρά πήραν οι μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες με 12 αθλητές να κατακτούν 8 συνολικά μετάλλια!!! Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Δήμου Νικόλαος (+60Kgr. Παίδων), Κοσμίδου Ξανθίππη-Σταυρούλα (-55Kgr. Παγκορασίδων) & Νταή Ειρήνη (-77Kgr. Γυναικών). Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Δημητριάδου Γεωργία (-40Kgr. Κορασίδων), Δημητριάδου Νένα (-60Kgr. Νεανίδων), Πλουμπίδης Βασίλειος (-71Kgr. Ανδρών), Σταμπουλτζής Γεώργιος (-60Kgr. Παμπαίδων) και Τάσιου Ελένη (-55Kgr. Παγκορασίδων). Σπουδαία εμφάνιση και 5η θέση για Αντιφάκο Κωνσταντίνο, Κεσίδου Σοφία και Παπαλιάγκα Κωνσταντίνο, πρώτη εμφάνιση σε sparring με αποκόμιση σημαντικών εμπειριών για την Ζούκη Δανάη.

Στην ίδια διοργάνωση, ένα χρόνο νωρίτερα, το Taekwon-do της Νάουσας είχε λάβει μέρος με τους μισούς συγκριτικά με φέτος αθλητές, κατακτώντας τα μισά συγκριτικά με φέτος μετάλλια. Ο Σύλλογος με την συνεχή συγκομιδή μεταλλίων, εντός και εκτός Ελλάδος,  πιστοποιεί την διαρκή του άνοδο σε αγωνιστικό επίπεδο και στοχεύει σε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.