Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2024
Follow Us
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / 6ο DAN ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.) διοργάνωσε στον Πειραιά κατά το τριήμερο 24, 25 & 26 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων & Ανδρών-Γυναικών.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ήταν οι πιο επιτυχημένοι των τελευταίων ετών τόσο από πλευράς συμμετοχών όσο και από πλευράς αγωνιστικού επιπέδου.

Το Taekwon-do της Νάουσας συμμετείχε στην διοργάνωση με δύναμη έξι αθλητών, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, κατακτώντας συνολικά πέντε (5) μετάλλια εκ των οποίων 1 χρυσό, 2 ασημένια και 2 χάλκινα. Στα τουλ 4-1 Gup γυναικών, Ράνου Αικατερίνα και Νταή Ειρήνη πέτυχαν το 1-2 για την Νάουσα κατακτώντας πανάξια το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα!!! Στα τουλ 2 Dan Νεανίδων η Δημητριάδου Νένα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στα τουλ 1 Dan Νεανίδων η Καρυπίδου Βαρβάρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ενώ στην Μάχη -55Kgr. έφτασε μια ανάσα από τα μετάλλια, κατακτώντας τελικά την 5η θέση. Στην Μάχη +77Kgr. Γυναικών η Νταή Ειρήνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και δεύτερο προσωπικό της!!! Στα τουλ 3 Dan Ανδρών ο Πλουμπίδης Βασίλειος, αν και αγωνίστηκε άρρωστος, κατέλαβε την 5η θέση χάνοντας στον προημιτελικό από τον Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης με το οποίο έπαιξε ως ίσος προς ίσο. Στις μάχες των Νέων Ανδρών και στην κατηγορία -69Kgr. ο Τζέπος Κωνσταντίνος στάθηκε με ψυχή απέναντι στους αντιπάλους του κερδίζοντας εμπειρίες στην πρώτη συμμετοχή του στη κορυφαία Εθνική διοργάνωση. Οι αθλητές μας με τις διακρίσεις τους αλλά κυρίως με το ήθος και την συμπεριφορά τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, έκαναν την πόλη μας υπερήφανη και μας δίνουν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε παρόμοιες επιτυχίες και στο μέλλον!!!

Στο περιθώριο των αγώνων και μετά από επιτυχείς εξετάσεις ενώπιον της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, ο προπονητής Δημητριάδης Παναγιώτης έλαβε πανάξια τον βαθμό των 6 DAN, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα φανταστικό τριήμερο για τον αθλητισμό της Νάουσας!!!