Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Basket: Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Ζαφειράκης-Επικράτησε και του ΑΟΚ Αιγινιακού (video+φωτορεπορτάζ)

Με νίκη επί του Αιγινιακού ολοκλήρωσε τις εντός έδρας του υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ανδρική ομάδα basket του Ζαφειράκη.

terkar

Το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα της Νάουσας αντιμετώπισε την σκληροτράχηλη ομάδα του ΑΟΚ Αιγινιακού και κατάφερε να επιβληθεί με 83-72.

Ο Ζαφειράκης χάρη στο κράμα των έμπειρων παικτών του και του αστείρευτου νεανικού ταλέντου των ακαδημιών του μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 26-18.

Η ομάδα του Αιγινιακού προσπάθησε να μειώσει την διαφορά κυρίως με σουτ από την περιφέρεια, αλλά ο Ζαφειράκης μπόρεσε να βρει λύσεις και να πάει στην ανάπαυλα προηγούμενος με 41-37.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό και αποζημίωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό ΔΑΚ Νάουσας με τον Ζαφειράκη να κρατάει την υπέρ του διαφορά 63-57.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Νίκου Τούφα διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα της και έφτασε στο τελικό 83-72 κλείνοντας ιδανικά τις εντός έδρας υποχρεώσεις της.

(26-18)(41-37)(63-57)(83-72)

Ζαφειράκης (Τούφας): Πουρλίδας Β-19, Κολτσάκης, Βάιγκαντ-8, Δημάκας, Σκουλαρίωτης-9, Σμέρνος Δ, Πουρλίδας Δ-7, Μπιλιούρης Δ-29, Μπιλιούρης Α, Τσίλης Δ, Μισκος, Μουρατίδης-11.

nana