Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Υπέταξε τον Φίλιππο ο Ζαφειράκης (video+φωτορεπορτάζ)

Την ανωτερότητά του απέδειξε για μια ακόμα φορά ο Ζαφειράκης κόντρα στον Φίλιππο το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας.

mpana

Η ομάδα της Νάουσα μπήκε αποφασισμένη από την αρχή του παιχνιδιού και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της από το πρώτο δεκάλεπτο που έληξε 21-16.

Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα του Φιλίππου βρήκε σουτ από την περιφέρεια, αλλά ο Ζαφειράκης έβρισκε αντίδραση και απαντούσε με εντυπωσιακό τρόπο κάθε φορά, με την λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει μπροστά 41-31.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ζαφειράκης ήταν καταιγιστικός, μπήκε αποφασιστικότητα και καθάρισε το παιχνίδι παρά τις προσπάθειες του Φιλίππου.  Ο προπονητής του Ζαφειράκη διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και τις επιλογές του πάγκου του με την τρίτη περίοδο να λήγει 58-43.

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστική, με την νίκη να έχει κριθεί και τον Ζαφειράκη να κλείνει με εξαιρετικό τρόπο την χρονιά, έχοντας αναδείξει πλήρως τις δυνατότητες και το ταλέντο των παιδιών του.

(21-16)(41-31)(58-43)(78-53)

Ζαφειράκης (Μυλωνάς): Κολτσάκης-2, Τσάνε, Πουρλίδας Β-16, Σμέρνος Δ, Δεληχρήστος-4, Σμέρνος Β, Τσίλης Δ-10, Πουρλίδας Δ-9, Παπαπέσιος-7, Δημάκας-4, Μπιλιούρης Δ-25, Μπιλιούρης Α-1.   

parha