Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ 3ο KIDS CUP

Με πολλά χαμόγελα και μετάλλια έκλεισε αγωνιστικά το 2022 για το Taekwon-do της Νάουσας. Ο Σύλλογος συμμετείχε στο 3ο Kids Cup, την Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση Σωματείων Taekwon-do I.T.F. που διοργανώθηκε από την Χ.Α.Ν.Θ.

την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο «Μίμης Τσικίνας» και σ’ αυτούς έλαβαν μέρος 850 αθλητές γεννηθέντες από το 2010 μέχρι και το 2015, με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος και την απόκτηση εμπειρίας μέσα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», χωρίς το άγχος της νίκης και της ήττας, με όλους τους αθλητές να βραβεύονται για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Το Taekwon-do της Νάουσας ταξίδεψε οργανωμένα στην Θεσσαλονίκη με αποστολή 60 μελών και συμμετείχε στην διοργάνωση με δύναμη 24 αθλητών οι οποίοι αγωνίστηκαν στις μάχες, δίνοντας με την παρουσία και την απόδοση τους το μήνυμα ότι η αγωνιστική ομάδα διαρκώς εξελίσσεται και ενισχύεται με νέα μέλη, τα οποία θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές του μέλλοντος. Οι αθλητές που συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά: Αντιφάκος Κωνσταντίνος, Βασιλείου Μαρία-Φανή, Δούμος Ιωάννης, Εγγονόπουλος Άγγελος, Ιγνατιάδης Ιωάννης, Καρράς Ιωάννης, Καρυδάς Αθανάσιος, Καρυδάς Αργύριος, Καρυδάς Μάξιμος, Καρυπίδης Ιωάννης, Καρυπίδου Σαββίνα, Κεσίδου Σοφία, Κοσμίδου Ξανθίππη-Σταυρούλα, Κοσμίδου Παρασκευή-Ελευθερία, Λάλας Μιχαήλ, Μπαντής Μιχαήλ,  Ντόντας Παντελής, Σταμπουλτζής Γεώργιος, Στουμπιάρης Ιωάννης, Τάσιου Ελένη, Τεπερίδου Ειρήνη-Ζωή, Φοροζίδου Παναγιώτα, Χατζητρύφων Δημήτριος και Ψαρράς Ιωάννης. Οι αθλητές αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη με την πολύτιμη βοήθεια 6 αθλητριών του μεγάλου τμήματος (Δημητριάδου Νένα, Κασαμπά Βασιλική-Ελένη, Μάντσου Μαρία, Νούκου Ελένη-Μαρία, Νταή Ειρήνη και Ράνου Αικατερίνα) οι οποίες επί ώρες στήριζαν τους μικρότερους συναθλητές τους μέσα στα 8 τερέν του σταδίου. Την αποστολή συνόδευσαν στην Θεσσαλονίκη ο Γραμματέας και η Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Καρυπίδης Μιχαήλ και Διτσόλα Άννα αντίστοιχα καθώς και γονείς των αθλητών.