Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Τα επινίκια των πρωταθλητών παίδων του μπασκετικού Ζαφειράκη Νάουσας (video)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ πανηγύρισαν το βράδυ της Κυριακής οι αθλητές, οι προπονητές, οι γονείς αλλά και φίλοι της ομάδας.

hambee

Η μεγάλη επιτυχία του παιδικού τμήματος που για δεύτερη συνεχόμενη φορά κατακτά τον τίτλο, μαρτυρά τη συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του τμήματος.

Το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα στην ομάδα του Ζαφειράκη, μαρτυρά η αμέριστη βοήθεια και η συνεχής παρουσία των γονέων των παιδιών, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το τραπέζι του τίτλου.

Τα παιδιά διασκέδασαν την κατάκτηση του τίτλου, ενώ από σήμερα ετοιμάζονται για την επόμενη πρόκληση που είναι η συμμετοχή τους στην δεύτερη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως 15 Μαΐου στο Κιλκίς.

Αντίπαλοι του Ζαφειράκη στο final four θα είναι ο Ηρακλής Κοζάνης, η Αγία Βαρβάρα Καβάλας και ο ΚΑΟ Χαλκιδικής.

Ευχή όλων τα παιδιά να απολαύσουν τη συμμετοχή τους στους αγώνες και να εκπροσωπήσουν επάξια τον αθλητισμό της Νάουσας στο final four.

Την ομάδα Παίδων του Ζαφειράκη Νάουσας που προπονεί ο κ. Ηρακλής Τούφας αποτελούν οι:  Τσακίρης Απόστολος, Αγγελίδης Νικόλαος, Δάιος Κυριάκος, Ζιάνης Γρηγόριος, Παπαπέσιος Νικόλαος, Σαντίκογλου Κωνσταντίνος, Σπανέλης Παναγιώτης, Πουρλίδας Βασίλειος, Τσίλης Θεόδωρος, Μπαμίχας Κωνσταντίνος, Μπούκτσης Δημήτριος, Μπιτέρνας Ιωάννης, Μίσκος Δημήτριος, Κολτσάκης Πέτρος, Μέσκος Αναστάσης, Καρατσιώλης Χρήστος, Τσάνε Αλέξανδρος, Σιδηρόπουλος Αναστάσης, Νούκος Αναστάσης

gopar