Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Κέρδισε τις εντυπώσεις και τους πέντε αντιπάλους στο 1ο Promitheas Park Tournaments ο Ζαφειράκης

Μια ξεχωριστή μπασκετική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι αθλητές της ομάδας Παμπαίδων του Ζαφειράκη στο 1ο Promitheas Park Tournaments.

thrtou

Από τις 26 έως 29 Απριλίου οι ταλαντούχοι αθλητές της Νάουσας, αντιμετώπισαν ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μετρώντας τις δυνάμεις τους και κάνοντας μια εξαιρετική προετοιμασία για το final four που θα λάβει χώρα στις 7 και 8 Μαΐου στο Αιγίνιο,  με την συμμετοχή των Γιαννιτσών, του Φιλίππου, του Πιερικού και του Ζαφειράκη.

Η ομάδα της Νάουσας κέρδισε και τους πέντε αντιπάλους της στο τουρνουά παίζοντας καλό μπάσκετ και κατάφερε να συζητηθεί εκτενώς από ανθρώπους του χώρου που έσπευσαν να δουν την ομάδα. Τα παιδιά συνδύασαν τους αγώνες με μια εξαιρετική εκδρομή που τους έδεσε ακόμα περισσότερα και που γέμισε με όμορφες αναμνήσεις την φετινή Άνοιξη. Οι προπονητές της ομάδας έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών και ετοιμάζουν τα πλάνα τους για το final four που ακολουθεί. Για την ιστορία ο Ζαφειράκης κέρδισε αρχικά ομάδα του Περιστερίου με 48-62, στην συνέχεια με 52-65 την ΑΣ ΝΤΕΡΗ, ακολούθησε η νίκη με 59-29 επί Ασπίδας Ξάνθης η επικράτηση με 57-32 επί του Κολοσσού Ρόδου και τέλος το 5 στα 5 επί του ΑΓΣ Ιωαννίνων με 67-47.

Στην ομάδα συμμετείχαν οι: Γενικός αρχηγός της αποστολής του Ζαφειράκη κ. Θανάσης Πουρλίδας. Προπονητής της ομάδας ο κ. Ηρακλής Τούφας, βοηθοί προπονητή ο κ. Σταύρος Ζιάνης και ο κ. Βασίλης Τσακίρης, ενώ το staff της αποστολής συμπλήρωνε η κα. Βαγγελιώ Σκουλαριώτη.

Την ομάδα Παμπαίδων του Ζαφειράκη Νάουσας αποτελούν οι:  Τσακίρης Απόστολος, Αγγελίδης Νικόλαος, Δάιος Κυριάκος, Ζιάνης Γρηγόριος, Παπαπέσιος Νικόλαος, Σαντίκογλου Κωνσταντίνος, Σπανέλης Παναγιώτης, Πουρλίδας Βασίλειος, Τσίλης Θεόδωρος, Μπαμίχας Κωνσταντίνος, Μπούκτσης Δημήτριος, Μπιτέρνας Ιωάννης, Μίσκος Δημήτριος

 bekar