Τετάρτη, Σεπτέμβριος 04, 2024
Follow Us
Καταξιώνεται στο ελληνικό basket ο Ζαφειράκης-Συμμετοχή της ομάδας Παμπαίδων στο 1ο Promitheas Park Tournaments

Μια ακόμα σπουδαία στιγμή για το basket και κατ΄επέκταση τον αθλητισμό της Νάουσας θα λάβει χώρα στις επόμενες ημέρες με την συμμετοχή της ομάδας Παμπαίδων του μπασκετικού Ζαφειράκη στο 1ο Promitheas Park Tournaments

Ανάμεσα σε 18 ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας η ομάδα της Νάουσας, θα δώσει το παρόν προάγοντας το άθλημα και δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές της να συναγωνιστούν με τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς τους που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστούν στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού basket.

Ο Ζαφειράκης θα βρεθεί την Πάτρα από τις 26 έως 29 Απριλίου στο 1ο Promitheas Park Tournaments με αντιπάλους τον ΑΙΟΛΟ ΑΓΥΙΑΣ ΑΟ, τους ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ ΚΟΖΑΝΗΣ,  τον ΕΣΠΕΡΟ ΑΟΠΑ, τον  ΓΣ ΚΡΟΝΟ, τον ΓΣ ΒΟΛΟΥ, τον ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, τον ΑΡΗ, τον ΑΣ ΝΤΕΡΗ, τον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ, τον  ΠΑΟΚ, τον ΠΗΓΑΣΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ, τον ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ, τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ 2014 και την ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ.

Η ομάδα της Νάουσας θα αναχωρήσει για το τουρνουά το πρωί της Τρίτης 26 Απριλίου και θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στις 16:30 της ίδιας ημέρας κόντρα στο Περιστέρι. Η επιστροφή της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Απριλίου και σε αυτήν εκτός από τους προπονητές, τα στελέχη της ομάδας, τους αθλητές αυτής θα δώσουν το παρόν και γονείς των παιδιών που στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια το τμήμα basket του Ζαφειράκη.

Η συμμετοχή της ομάδας στο 1ο Promitheas Park Tournaments αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να προετοιμαστούν οι ταλαντούχοι αθλητές του συλλόγου για το final four που θα λάβει χώρα στις 7 και 8 Μαΐου στο Αιγίνιο,  με την συμμετοχή των Γιαννιτσών, του Φιλίππου, του Πιερικού και του Ζαφειράκη.

Το τμήμα basket του Ζαφειράκη θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της προσπάθειας του και ιδιαίτερα τον κ. Σταύρο Παπακώστα, πρώην αθλητή του τμήματος και φίλο της ομάδας που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κολωνία της Γερμανίας με την εταιρεία του ATHENA που εξόπλισε τους αθλητές με στολές, μπουφάν και αθλητικό υλικό, την VAENI για τις τσάντες των αθλητών του τμήματος και τον δήμο Νάουσας για την πολύτιμη συνεισφορά, βοήθεια και άριστη συνεργασία του.

Γενικός αρχηγός της αποστολής του Ζαφειράκη είναι ο κ. Θανάσης Πουρλίδας. Προπονητής της ομάδας ο κ. Ηρακλής Τούφας, βοηθοί προπονητή ο κ. Σταύρος Ζιάνης και ο κ. Βασίλης Τσακίρης, ενώ το staff της αποστολής ολοκληρώνει η κα. Βαγγελιώ Σκουλαριώτη.

Την ομάδα Παμπαίδων του Ζαφειράκη Νάουσας αποτελούν οι:  Τσακίρης Απόστολος, Αγγελίδης Νικόλαος, Δάιος Κυριάκος, Ζιάνης Γρηγόριος, Παπαπέσιος Νικόλαος, Σαντίκογλου Κωνσταντίνος, Σπανέλης Παναγιώτης, Πουρλίδας Βασίλειος, Τσίλης Θεόδωρος, Μπαμίχας Κωνσταντίνος, Μπούκτσης Δημήτριος, Μπιτέρνας Ιωάννης, Μίσκος Δημήτριος

Ευχή όλων τα παιδιά να απολαύσουν την συμμετοχή τους στο σπουδαίο τουρνουά, να γεμίσουν εμπειρίες και εικόνες από τα παιχνίδια και να απολαύσουν την εκδρομή τους. Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων (εδώ),

Καλή επιτυχία Ζαφειράκη…