Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us

estiaΜε μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία – Παράσταση Εστίας Μουσών Νάουσας το βράδυ της Κυριακής.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Δημήτρης Παρόλας, ενώ χαιρετισμό έκανε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού Νάουσας κ. Βαλσαμίδης. Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία – Παράσταση της Εστίας Μουσών έχει τίτλο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  με ευχές και ….. καλές πράξεις». Tη συναυλία παρουσίασαν οι μαθητές-τριες του τμήματος μουσικής προπαιδείας της μουσικοπαιδαγωγού καθηγήτριας του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας κ. Εύας Ιεροπούλου και οι μαθητές-τριες της Χορωδίας Glee. Συμμετέχουν: Καθηγητές & μαθητές όλων των τμημάτων, σύνολα & υποσύνολα οργάνων, ορχήστρα σύγχρονης μουσικής, βυζαντινός χορός, τμήματα μουσικής αγωγής, τμήμα μπαλέτου, η χορωδία-φωνητική Glee του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων της Εστίας Μουσών σε συνεργασία με τη χορωδία του Ωδείου.

Πατήστε στο εικονίδιο του facebook για περισσότερες φωτογραφίες από την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία – Παράσταση Εστίας Μουσών Νάουσας

Δείτε το video: