Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us

pigΑλλαγή διοίκησης για το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 πηγάδια» Νάουσας που φέρνει αισιοδοξία για μια παραγωγική και δημιουργική σεζόν.

Οι Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Σαγρής, με προγραμματισμό και πολλή δουλειά προετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε το χιονοδρομικό κέντρο να ξεκινήσει τη λειτουργία του τις επόμενες ημέρες.«Αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να τον στηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Η αλήθεια είναι πως παραλάβαμε το χιονοδρομικό σε «ταλαιπωρημένη κατάσταση», πράγμα λογικό αφού για 6 μήνες σφραγίζεται και αλλάζει χέρια σχεδόν κάθε χρόνο. Μετά από πολλή δουλειά και καλή συντήρηση, ολοκληρώνουμε τις απαραίτητες εργασίες για την έναρξη της σεζόν, εξασφαλίζοντας με όλους του απαραίτητους ελέγχους και πιστοποιήσεις την εύρυθμη λειτουργία του χιονοδρομικού μας κέντρου.

pigΗ ομάδα που επιλέξαμε να συνεργαστούμε είναι νέα άτομα που σέβονται και αγαπούν τη δουλειά τους και διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε το αποτέλεσμα να είναι ένα απόλυτα ασφαλές και λειτουργικό χιονοδρομικό κέντρο που θα μας κάνει περήφανους πρώτα από όλα ως αθλητές και λάτρεις της χιονοδρομίας και έπειτα ως επιχειρηματίες. Αγαπάμε το βουνό, είμαστε αισιόδοξοι και στοχεύουμε στο καλύτερο.Στόχος μας είναι πέρα από την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του χιονοδρομικού, η αύξηση της επισκεψιμότητας του τόπου μας, μέσα από μια δημιουργική και παραγωγική σεζόν, δηλώνουν οι εκπρόσωποι της νέας διοίκησης. Δυο αθλητές με εμπειρία και διακρίσεις στη χιονοδρομία, που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στον επαγγελματικό και τον τουριστικό κλάδο. Στο πλάνο για τη φετινή σεζόν συμπεριλαμβάνονται πολλές εκδηλώσεις, ανάδειξη των χειμερινών σπορ και πληθώρα άλλων events που μπορεί να υποστηρίξει το Βέρμιον πέρα απο την χειμερινή περίοδο, σε συνεργασία με αθλητές, αθλητικούς συλλόγους και ομάδες από όλη την Ελλάδα».