Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Ανακοίνωση για τις πολιτικές εξελίξεις στον δήμο Νάουσας από το SOS Βέρμιο

Για "μεγαλείο πολιτικού πολιτισμού" και «πανηγύρι της δημοκρατίας» διαβάζουμε στην επικαιρότητα της πόλης μετά το πολιτικό άνοιγμα-κάλεσμα του δημάρχου κ. Καρανικόλα και την αποδοχή αυτού από μεριάς του τέως δημάρχου κ. Κουτσογιάννη στη βάση της "κοινής αγωνίας για ανάπτυξη".

nana

Με νωπές τις μνήμες της συνάντησής μας με τον κ. Κουτσογιάννη και του... περιεχομένου αυτής... μα και της στάσης του δημάρχου που τόσο καιρό εκθέτουμε... το μόνο σίγουρο είναι πως ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ... ΑΠΕΤΖΗΔΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ στο ΒΕΡΜΙΟ!

Για εμάς όλους τους συναγωνιστές της σωτηρίας του ΒΕΡΜΙΟΥ από την αυτΑΠΑΤΗ των αιολικών δε νοείται "αναπτυξη" με έστω ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ! Μην επιχειρήσετε να παίξετε με τη νοημοσύνη μας!

Είμαστε και θα είμαστε εδώ θεματοφύλακες της αειφορίας, της αλήθειας, της καθαρότητας και του ΒΕΡΜΙΟΥ. Περιμένουμε να αναφέρετε ΆΜΕΣΑ & ΞΕΚΑΘΑΡΑ το πως αντιλαμβάνεστε από κοινού την "Ανάπτυξη" σε σχέση με το Βέρμιο. Δεν περιμένουμε τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από το να τιμήσετε στο ΑΚΕΡΑΙΟ, ΌΛΟΙ, την απόφαση του ΔΣ του Νοέμβρη του 2019 που διαμορφώθηκε δια της ψήφου σας και να τρέξετε ΑΜΕΣΑ τις εξελίξεις για το «ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ» που είναι ήδη εδώ!

Όλοι ΜΠΡΟΣΤΑ στην ΙΣΤΟΡΙΑ!

mparob