Τρίτη, Ιούλιος 16, 2024
Follow Us
Στον πανέμορφο χώρο της Β' Μοίρας Καταδρομών Νάουσα το Υφάδι

Στον πανέμορφο χώρο της Β' Μοίρας Καταδρομών Νάουσας,

στους πρόποδες του Βερμίου, είχαμε την τιμή και την χαρά να παρακολουθήσουμε την τελετή απονομής του "πράσινου μπερέ" στους Πολίτες Θητείας του 2024 Β' ΕΣΣΟ, που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση στο ΤΠΕΝ της Β' ΜΚ/Δ.

Ο ΔΙοικητής της Β' ΜΚ/Δ αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καλογερόπουλος, στην Ημερήσια Διαταγή κατά την έναρξη της τελετής, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Νέοι Καταδρομείς

Η υπέρβαση των δυσχερειών, τόσο στον πόλεμο, όσο και στην ειρήνη, απαιτεί την υλοποίηση της φράσης που αναγράφεται στο έμβλημά μας

" Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ"

Φράση που το 2000 ο Σύλλογος ενηλίκων Υφάδι ΑμεΑ Νάουσα έκανε πράξη συστήνοντας το Δημιουργικό Εργαστήρι "Υφαδι", του οποίου άτομα ηλικίας 25 ετών και άνω μας τιμούν σήμερα με την παρουσία τους και σας καμαρώνουν, όπως και εμείς καμαρώνουμε αυτούς και στα δικά μας μάτια έχουν ήδη "λάβει" τον δικό τους "πράσινο μπερέ" στον αγώνα ζωής που η μοίρα τους επιφύλαξε".

Κύριε Διοικητά

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την έκδηλη ευαισθησία και αγάπη σας!

Σας ευχαριστούμε και για την απονομή της τιμητικής πλακέτας στο Υφάδι μας, που για 24 ολόκληρα χρόνια λειτουργεί χωρίς καμία κρατική ή δημοτική επιχορήγηση, παρά μόνο με την αγάπη των συμπολιτών μας...

Οι γονείς, εθελοντές και τα "παιδιά" του Υφαδιού

ufa