Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024
Follow Us
Τακτική και έκτακτη Γενική Συνέλευση για τον σύλλογο «Φίλοι Ιστορικού Αρχείου Νάουσας»

Νάουσα 15 Μαρτίου 2024

Αγαπητά μέλη,

Σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρα 21, 31-32) σάς προσκαλούμε στην τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 27  Μαρτίου και ώρα 8.00μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρίστος Λαναράς (αίθουσα ΕΡΙΑ). Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με όσα μέλη θα είναι παρόντα. Επειδή, όπως είναι γνωστό από κάθε αντίστοιχη περίπτωση, κατά την πρώτη ημερομηνία δεν επιτυγχάνεται η απαρτία, παρακαλούμε να παρευρίσκεστε οπωσδήποτε την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 6.00 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρίστος Λαναράς (αίθουσα ΕΡΙΑ). Για τα εν Αθήναις μέλη η Συνέλευση θα μεταδίδεται ταυτοχρόνως μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ στο σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/86019257914?pwd=VkhmRUpycGhwQVpEU0tBTTNCbzcxUT09 , Passcode: 334511

Θα ακολουθήσει συζήτηση και ψηφοφορία επί του απολογισμού και του προϋπολογισμού μέσω της πλατφόρμας ELECTOBOX.  

Μετά το πέρας της τακτικής Γενικής Συνέλευσης τα μέλη, βάσει των άρθρων 24 και 31 του Καταστατικού, καλούνται να λάβουν μέρος στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο για την έγκριση των τροποποιήσεων του Καταστατικού, οι οποίες προτείνονται για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Συλλόγου. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ELECTOBOX.

                 Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

    Σταύρος Ι. Αρβανιτόπουλος                                                                            Γιώργος Μάλλιος