Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Ευχαριστήριο του Σταύρου Τσέλιου

Αξιότιμοι συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Θέλω να εκφράσω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ, όσους με ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ και σταθήκατε αρωγοί και συμπαραστάτες στον προεκλογικό αγώνα μου, που ενδεχομένως παραβλέψατε-προσπεράσατε την ιδεολογική τοποθέτησή σας κι άλλα προσωπικά σας κριτήρια και με ΤΙΜΗΣΑΤΕ με την ψήφο-σταυρό σας, στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου.

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ γενικά τους συνδημότες μας, που στήριξαν και ψήφισαν την παράταξή μας «ΕΝΑ ΜΑΖΙ», τους συνυποψηφίους μου, με τους οποίους δώσαμε έναν έντιμο και ηθικό αγώνα και ιδιαίτερα τον επικεφαλής μας, τον Νικόλα Καρανικόλα, που είναι με δυο λέξεις ένας ευγενής άνθρωπος. Μια προσωπικότητα που σε κερδίζει αμέσως, σε κάνει να νοιώθεις άνετα μαζί του, σου… πυροδοτεί την πεποίθηση πως πρέπει να αγωνιστείς μαζί του για το… καλό. Είναι ο Δήμαρχος, που κατά την άποψή μου, ο Δήμος μας θα κέρδιζε πολλά, αν οι συνδημότες μας του επέτρεπαν να ολοκληρώσει το υπό υλοποίηση αλλά και σχεδιαζόμενο έργο του, επειδή έχει το όραμα, διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις, την  οξυδέρκεια και τον ζήλο για να πετύχει και τώρα πια, διαθέτει και την αναγκαία-θεμελιώδη διοικητική εμπειρία.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την παράταξή μας κι έτσι δεν θα συμμετέχω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως το τηλέφωνό μου και το e-mail μου θα παραμείνουν στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε ιδέα και πρόταση για την λειτουργία του Δήμου μας και σας υπόσχομαι, πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, για να μεταφέρεται στους σχετικούς αρμόδιους.

Συγχαρητήρια στη νέα Δημοτική Αρχή και σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Εύχομαι δημιουργική θητεία και καλή επιτυχία στο έργο τους, που πρέπει να αποβλέπει πρωτίστως στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Κατεπειγόντως όμως, πρέπει να χαραχθεί και η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Νάουσας, μέσα από δημιουργικές συνεργασίες με ανιδιοτέλεια, αλληλοσεβασμό και αλληλοκατανόηση και να εξαλείψουμε τις διχαστικές λογικές του παρελθόντος, τις εμπάθειες, τους εγωισμούς και τις άγονες αντιπαραθέσεις που τον ζημιώνουν και του καταφέρνουν όλο και σημαντικότερα πλήγματα.

 Σας ευχαριστώ,

Σταύρος Τσέλιος