Σάββατο, Σεπτέμβριος 23, 2023
Follow Us
Σε Μονόσπιτα και Στενήμαχο η Στέλλα Αραμπατζή

Χθες το βράδυ με χαρά και ενθουσιασμό ξαναβρέθηκα δίπλα στον απλό κόσμο στα Μονόσπιτα και στον Στενήμαχο του Δήμου Νάουσας.

Το υψηλό πόσο που κερδίσαμε στις εκλογές στις 21 Μαΐου δίνει ελπίδα και ώθηση σε όλους μας να παλέψουμε περισσότερο για μια δυνατή, αυτοδύναμη κυβέρνηση, σταθερή, σοβαρή και εργατική που θα φέρει στον τόπο μας ανάπτυξη και προκοπή για τα οποία καρτερικά ο ελληνικός λαός μας έκανε θυσίες και υπομονή τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου δεν είναι δεδομένο. Κανένας εφησυχασμός.

Οι πολίτες θέλουν αλήθεια και σοβαρότητα. Επαναλαμβάνεται διαρκώς από την αντιπολίτευση ότι εμείς θα ιδιωτικοποιήσουμε το νερό κι αυτό είναι ένα ψέμα. Το λέμε ξεκάθαρα: Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση

Παλεύουμε για μία βαθιά προοδευτική πολιτική που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και κυρίως τον αποκλεισμένο. Στεκόμαστε δίπλα στους πιο αδύναμους. Θέλουμε να δίνουμε σε όλους τις ίδιες ευκαιρίες να μπορούν να διακριθούν.

Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά.