Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
Η Δύναμη Δημιουργίας για τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας

Μετά την επιστολή διαμαρτυρίας των γυναικών Δημοτικών Συμβούλων, που μας κοινοποιήθηκε χθες, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στη Δημοτική Σύμβουλο Άννα Βασιλειάδου, η οποία, στη συνεδρίαση της 29ης Μαΐου, έγινε θύμα πρωτοφανούς απρεπούς συμπεριφοράς και λεκτικής βίας εκ μέρους του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας Γιώργου Βασιλείου.

Εμείς, σαν «Δύναμη Δημιουργίας», μια παράταξη που σήμερα εκπροσωπείται μόνο από γυναίκες, βαθύτατα προσβεβλημένες από την κατάσταση που δημιουργήθηκε και αδυνατώντας δυστυχώς να παρέμβουμε για να τη διορθώσουμε, αναγκαστήκαμε στο χρονικό εκείνο σημείο να αποχωρήσουμε από την αίθουσα συνεδρίασης, αποδεικνύοντας εγκαίρως και εμπράκτως τη συμπαράσταση μας. Ύστερα από όσα προηγήθηκαν ήταν αδύνατο για εμάς να συνεχίσουμε τη συνεδρίαση σαν να μη συνέβη τίποτε.

Ενώνουμε όμως τη φωνή μας με τη φωνή των διαμαρτυρόμενων γυναικών συμβούλων και ζητάμε μηδενική ανοχή σε παρόμοιες περιπτώσεις, στις οποίες πρέπει να αποβάλλεται από την αίθουσα ο προσβάλλων και όχι να αποχωρεί ο προσβαλλόμενος.

Για την «Δύναμη Δημιουργίας»

Ίλια Ιωσηφίδου

Πασχαλίνα Δούμου