Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Δωρεάν προσκλήσεις για την συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της DEBORAH MYERS “Because We Believe” στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη»

Ο Μάριος Φραγκούλης αυτό το καλοκαίρι, συναντά μετά από χρόνια ξανά επί σκηνής τη σπουδαία Deborah Myers.

Δύο διεθνείς καλλιτέχνες και μια διεθνή τεράστια παραγωγή, για πρώτη φορά στη Νάουσα, την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη». Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Οι δύο παγκόσμια αγαπημένοι καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι από 12 κορυφαίους μουσικούς μας υπόσχονται ένα καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο αισθήματα και αισθήσεις, ερωτικό και ταξιδιάρικο. Ένα πρόγραμμα με μερικά από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια - κάθε εποχής - από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο, απρόσμενες διασκευές μα και αγαπημένα ελληνικά, ερμηνευμένα μοναδικά από τον Μάριο, που θα μας μείνει αξέχαστο.

Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό του inaoussa.gr για τις δυο διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Φραγκούλη και της DEBORAH MYERS απαραίτητη είναι η κοινοποίηση του συνδέσμου στο facebook.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής και οι τυχεροί θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα