Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Τουρισμός για Όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα - Μπείτε εδώ για να δείτε εάν είστε δικαιούχος

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος "Τουρισμός για Όλους", οι δικαιούχοι και οι αποκλειόμενοι βάσει των προσωρινών πινάκων που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

dofpa

Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να μπουν στο Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων και με τον κωδικό της αίτησής τους να δουν εάν έχουν επιλεγεί. Υπάρχει και Προσωρινό Μητρώο Αποκλειομένων. Πρόκειται για τα προσωρινά αποτελέσματα και αναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία των ενστάσεων αν κάποιοι από όσους "κόπηκαν" ενδιαφέρονται και εν συνεχεία θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα με πιθανές αλλαγές.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα προσφέρει 100% επιδότηση σε καταλύματα για 2 με 3 διανυκτερεύσεις, και 80% για 4 διανυκτερεύσεις.

Μπείτε εδώ για τα αποτελέσματα

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher. Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 00.01 έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 23.59.

πηγή:enikonomia.gr

mpakar