Τετάρτη, Μαϊος 31, 2023
Follow Us
Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: Πότε θα ανακοινωθούν οι δικαιούχοι

Έως την Τετάρτη αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα των προσωρινών δικαιούχων του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ, όπως προανήγγειλε σήμερα ο διοικητής του Οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN TV "Tώρα... ό,τι συμβαίνει".

kosrob

Όπως είπε ο κ. Πρωτοψάλτης “Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στις αρχές αυτής της εβδομάδας θα βγάλουμε τους πίνακες με τους προσωρινούς δικαιούχους... Θέλω να πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πριν την Τετάρτη ”.
Στην συνέχεια ανέφερε πως το πρόγραμμα "ξεκινά 1η Αυγούστου, όπως κάθε χρόνο. Και πηγαίνει από 1η Αυγούστου του 2020 μέχρι 31 Ιουλίου 2021 οπότε να ξέρουν ότι αυτοί που θα πάρουν επιταγή να τη χρησιμοποιήσουν ανά πάσα στιγμή το επόμενο 12μηνο”.
Σχετικά με τoν τρόπο που επιλέγονται οι δικαιούχοι του προγράμματος είπε, "με μια μοριοδότηση αρχίζουμε και κατεβαίνουμε τη λίστα και λέμε ποιος έχει τα περισσότερα μόρια, ανάλογα με τις επιταγές που έχει ζητήσει παίρνει και αυτές τις επιταγές. Όταν πιάσουμε τις 370 χιλιάδες επιταγές εκεί πέρα σταματάμε".
Τόνισε ακόμη πως στους προσωρινούς δικαιούχους " δίνουμε τη δυνατότητα να κάνουν ενστάσεις. Ξεκινούν οι ενστάσεις και μετά από 3 ημέρες ενστάσεων ξεκινάμε τη διαδικασία επεξεργασίας για τους οριστικούς. Αλλά αυτοί οι οποίοι θα είναι στους προσωρινούς πίνακες και δουν το όνομα τους μπορούν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους".

πηγή:enikos.gr

bona