Τετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2024
Follow Us

iliaΣτο τριήμερο «Νάουσα, πόλη του οίνου και της αμπέλου» παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Νάουσας Ίλια Ιωσηφίδου. Συνομίλησε με πολλούς οινοποιούς αλλά και άλλους παραγωγούς τοπικών προϊόντων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Άκουσε τις προτάσεις τους για τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησης των εκδηλώσεων παρόμοιας μορφής για την τουριστική προβολή της πόλης μας. Κατόπιν έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Νάουσα διαθέτει τεράστια παράδοση στην οινοποιία αλλά και στην απόσταξη. Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τη διεπαγγελματική του οίνου για την σπουδαία δουλειά που κάνει αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες για την προβολή του κρασιού μας σε πολλές  χώρες του εξωτερικού. Επίσης το συμπολίτη δημοσιογράφο Βαλάντη Λιόλιο για το αξιολογότατο ντοκιμαντέρ που συνεισφέρει σ’ αυτή την προβολή. Με τη συνεργασία του Δήμου  η ανάδειξη της ποιότητας και της ιδιαιτερότητας του ξυνόμαυρου τόσο σε τοπικές εκδηλώσεις όσο και σε αντίστοιχες εντός και εκτός Ελλάδος πρέπει να γίνεται με συνδυασμένες ενέργειες ώστε να προβάλλει παράλληλα την πόλη μας σαν τουριστικό προορισμό.

Απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας αυτού του εγχειρήματος είναι , όπως επανειλημμένα τονίσαμε, η επαναλειτουργία των δημοτικών επιχειρήσεων που έχουν κλείσει ή υπολειτουργούν και η οργάνωση τουριστικών διαδρομών ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών.