Κυριακή, Ιούλιος 28, 2024
Follow Us
Ξεκίνησε και επίσημα το Διεθνές Φεστιβάλ Αστικής Τέχνης «Naoussa Urban Art Festival 2021» (video)

Με έντονα χρώματα και δημιουργικές εμπνεύσεις θα γεμίσει η Νάουσα τις επόμενες ημέρες.

aenzzo

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αστικής Τέχνης «Naoussa Urban Art Festival 2021» ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής με τη συμμετοχή των αναγνωρισμένων καλλιτεχνών παγκόσμιας φήμης, προεξάρχοντος του Κλάους Κλίνγκερ, ο οποίος θεωρείται ο «πατέρας» της Urban Art παγκοσμίως, με εκατοντάδες έργα στην υφήλιο, που τελούν υπό την αιγίδα της UNESCO και των Anna Radecka (Γαλλία), Tuha (Πολωνία), Λάκη Μουρατίδη (Ελλάδα) και των Ναουσαίων Αλέξανδρου Τσάκωνα, Ευγενίας Περισοράτη και Καλλιόπης Λαφάρα. 

Tο Διεθνές Φεστιβάλ Αστικής Τέχνης «Naoussa Urban Art Festival 2021» θα ολοκληρωθεί στις 3 Οκτωβρίου 2021 και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και του Υπουργείου Πολιτισμού του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και το διοργανώνουν ο Σύλλογος Τέχνης «Πυρετός Χρωμάτων-Τέχνη σε Δημόσιο Χώρο» (Farb fieber-Kunst im Öffentlichen Raum) του Ντίσελντορφ της Γερμανίας, η Εταιρεία Ελλήνων Συγγραφέων στη Γερμανία.

Το βράδυ της Κυριακής στα πλαίσια της έναρξης ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, χαιρέτισε την έναρξη του φεστιβάλ και ευχήθηκε αυτό να γίνει θεσμός για τον δήμο της Νάουσας.

Δείτε το video και το φωτορεπορτάζ του inaoussa.gr

beebo