Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us
 Τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη η Νάουσα-Δίνει το όνομα του στο δημοτικό θέατρο-Συζήτηση για ονοματοδοσία σε οδό ή πλατεία της Νάουσας

Πρόταση για ονομασία του κλειστού δημοτικού θεάτρου σε Μίκης Θεοδωράκης και την μετονομασία της οδού Θεοφίλου σε Μίκης Θεοδωράκης κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας ο κ. Λακηνάνος εκ μέρους της ΛΑΣ.

mpanao

Συμφώνησε με την πρόταση η κα. Μπαλτατζίδου για την ονοματοδοσία του κλειστού θεάτρου και η πρόταση για την μετονομασία της οδού θα συζητηθεί από αρμόδια επιτροπή που έχει συστήσει ο δήμος Νάουσας για ανάλογες περιπτώσεις.

Αρνητικός σε οποιαδήποτε αλλαγή μετονομασίας οδού ήταν ο κ. Κουτσογιάννης, ενώ δήλωσε θετικός για την ονομασία του δημοτικού θεάτρου.

Υπέρ για την ονοματοδοσιά του θεάτρου ήταν και η κα. Ιωσηφίδου, ενώ για τις οδούς πρότεινε να γίνει ονοματοδοσία  σε κάποια από τις κοινότητες της Νάουσας.

Το σώμα αποφάσισε από κοινού την ονομασία του κλειστού δημοτικού θεάτρου σε Μίκης Θεοδωράκης, ενώ θα συζητηθεί σε επιτροπή η ονοματοδοσιά για οδό ή πλατεία (προτάθηκε η πλατεία Ειρήνης).

bona