Παρασκευή, Μάρτιος 24, 2023
Follow Us

iliaΗ υποψήφια δήμαρχος Ίλια Ιωσηφίδου με ομάδα συνεργατών της επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΒΙΟΣΤΕΡΕΑ ΑΕ στο Μαυροβούνι Πέλλας.

Ο υπεύθυνος παραγωγής  Δρ. Αλέξανδρος Παπαγεωργίου και ο γεωπόνος Δημήτρης Λούσας ανέλυσαν τον τρόπο λειτουργίας της ΒΙΟΣΤΕΡΕΑ ΑΕ, η οποία αποτελεί πιστοποιημένο διαχειριστή στερεών οργανικών αποβλήτων και παράγει με τη φυσική μέθοδο της κομποστοποίησης εδαφοβελτιωτικά.


Η κυρία Ιωσηφίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το  πρόγραμμα  μας περιλαμβάνει  διαχωρισμό στην πηγή και κομποστοποίηση των οργανικών απορριμμάτων ώστε να έχουμε σημαντική μείωση της ποσότητας των σκουπιδιών. Σ’αυτά τα πλαίσια φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εταιρίες που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες στην περιοχή μας και τον τρόπο λειτουργίας τους».


Παράλληλα η κυρία Ιωσηφίδου συνοδευόμενη από το σύζυγό της Κώστα Αποστόλου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος κύριο Θάνο Σαββάκη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας ΒΙΟΣΤΕΡΕΑ ΑΕ και είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά μαζί του για τις δυνατότητες επωφελούς συνεργασίας του Δήμου Νάουσας με τον ΣΒΕ.