Τετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2024
Follow Us

karaΤον Τ.Ο.Ε.Β. Κοπανού επισκέφθηκε, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, στο πλαίσιο των συναντήσεων του με φορείς και συλλόγους του δήμου.

Μετά τη συνάντηση που είχε με την διοίκηση και τους ανθρώπους του Τ.Ο.Ε.Β. Κοπανού, τόνισε:

«Σήμερα είχα την χαρά να κάνω μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τους ανθρώπους του Τ.Ο.Ε.Β. Κοπανού.

Από τα ζητήματα των υποδομών και του δικτύου άρδευσης, έως την καθημερινότητα των συνδημοτών μας στις κοινότητες του Δήμου μας, είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πληθώρα ζητημάτων μπροστά μας.

Μόνο με συνεχή συνεργασία όλων των δυνάμεων θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε το κοινό μας μέλλον με αισιοδοξία.

Η αγροτική παραγωγή που υφίσταται χάρη στον σκληρό αγώνα που δίνουν οι επαγγελματίες του χώρου, θα πρέπει να ενισχυθεί από έναν Δήμο σύμμαχο στην καθημερινότητά τους.

Θα είμαστε δίπλα τους, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας όλες τις απαραίτητες υποδομές με στόχο την βέλτιστη παραγωγή του τόπου μας».

«Ευχαριστώ μεταξύ άλλων τους κυρίους Αδαμίδη Παύλο,  Δημητριάδη Ανδρέα, Δραγουμάνο Αντώνη, Κανατίδη Κυριάκο, Μίλη Δημήτριο και Φωστηρόπουλο Νίκο για την φιλοξενία και την συζήτηση στα ζητήματα των προσφερόμενων υπηρεσιών του Τ.Ο.Ε.Β. Κοπανού.

Τους διαβεβαιώνω ότι  η συνεργασία μας θα είναι στενή και διαρκής και ιδιαίτερα στα ζητήματα ανάπτυξης υποδομών του δικτύου άδρευσης.

Όλοι συνεργαζόμαστε επί ίσοις όροις»