Τρίτη, Σεπτέμβριος 03, 2024
Follow Us
Στον ΕΟΣ το χιονοδρομικό των 3-5 πηγαδιών με δωρεάν παραχώρηση από τον δήμο Νάουσας για ένα έτος-Σύμφωνες όλες οι παρατάξεις του δήμου

Την πρόταση του δημάρχου Νάουσας για δωρεάν παραχώρηση για ένα έτος του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 πηγαδιών στον ΕΟΣ Νάουσας ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας.

ternap

Μετά από δίωρη συζήτηση γύρω από το μέλλον των 3-5 πηγαδίων, αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο να παραχωρηθεί δωρεάν στον ΕΟΣ για μια χρονιά το χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 πηγαδιών ώστε να παραμείνει ανοικτό και να μπορεί να είναι σε ισχύ η πρόθεση της κυβέρνησης για την ενίσχυση με 10,7 εκατομμύρια ευρώ.

Αύριο ο δήμαρχος Νάουσας θα έχει ραντεβού μέσω τηλεδιάσκεψης με τον κ. Αυγενάκη και τον κ. Γυρούση για το ζήτημα και το ενδεχόμενο οικονομικής επιχορήγησης, ενώ την Τετάρτη θα έχει ραντεβού στο υπουργείο ανάπτυξης για το ζήτημα της χρηματοδότησης.

Ο δήμος Νάουσας θα αναλάβει τα έξοδα του πενταετούς και ετήσιου ελέγχου καθώς και θα συμβάλει με τις δυνάμεις του, τον ΕΟΣ και σε περίπτωση κερδών αυτά θα επιστρέψουν στο λαό της Νάουσας.

Αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση του inaoussa.gr

tounot