Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Ο τρόπος διαχείρισης της δωρεάς της οικογένειας της Μαριάννας από τον δήμο και η δημιουργία επιτροπής

Στην κατάθεση των χρημάτων από την οικογένεια της Μαριάννας στο ταμείο του δήμου Νάουσας αναφέρθηκε ο δήμαρχος Νάουσας στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας.

karser

Ο κ. Καρανικόλας στάθηκε στην δύναμη ψυχής της οικογένειας και στην στήριξη των πολιτών της Νάουσας και όχι μόνο. Η οικογένεια ζήτησε τα χρήματα αυτά να βρούνε τόπο ώστε άλλοι συμπολίτες μας να μπορούν να βρουν λύση σε ιατρικά κυρίως προβλήματα.

Τα χρήματα που δόθηκαν στο δήμο είναι 52.500 ευρώ, ο σύλλογος εστίασης και ο κ. Καλδάρας κ.α θέλουν να παραμείνει ανοικτός ο λογαριασμός αυτός και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.

Σε ερώτηση του κ. Κουτσογιάννη σχετικά με τον τρόπο που θα διαχειριστεί ο δήμος τα χρήματα αυτά. Ο κ. Καρανικόλας απάντησε πως έχει έρθει σε επικοινωνία με τον κ. Γιαννούλη και τον κ. Τσουκαλά με τις ιδιότητες των ιατρών για την δημιουργία επιτροπής. Αυτή θα βλέπει τα αιτήματα και ανάλογα με την σοβαρότητα, τα οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά, θα εισηγείται προς την οικονομική επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο. Παράλληλα ο δήμαρχος Νάουσας δήλωσε πως καλό θα ήταν να υπάρχουν στην επιτροπή δικηγόροι αλλά και άνθρωποι εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Η κα. Ιωσηφίδου δήλωσε πως υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και πως η επιτροπή αυτή θα μπορέσει να διαχειριστεί σωστά τα χρήματα.

mpabee