Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Ανακοίνωση της διοίκησης της ΔΕΥΑΝ για την τακτοποίηση οφειλών απο τους δημότες

Η ΔΕΥΑΝ ως ένα ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες των ημερών και καλεί στις υπηρεσίες της όλους όσους δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, πάντα με γνώμονα το  συμφέρον του πολίτη αλλά και του συνόλου.

napnao

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΝ δεν ανέχεται πλέον ο καλοπληρωτής να είναι θύμα των κακοπληρωτών. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους, ότι η προσπάθεια τακτοποίησης των χρεών, τα οποία υπάρχουν επί σειρά ετών, θα γίνει χωρίς διακρίσεις και στην πόλη της Νάουσας καθώς και στις Τοπικές μας Κοινότητες.

Κάθε προσπάθεια παράνομης επανασύνδεσης από τους ενσυνείδητα κακοπληρωτές της επιχείρησης θα μας οδηγήσει στη δυσάρεστη θέση να τους παραπέμψουμε στην ελληνική δικαιοσύνη.

Τα έσοδα από τις οφειλές των καταναλωτών γίνονται έργα για όλους και ευελπιστούμε να μας οδηγήσουν μέχρι και σε μείωση του πάγιου τέλους ύδρευσης-αποχέτευσης.

Με τη βοήθεια του κοινωνικού τιμολογίου γίνεται τιτάνια προσπάθεια να διαχωρίσουμε αυτούς που πραγματικά χρειάζονται στήριξη και η κοινωνία μας πρέπει να τους προσφέρει βοήθεια χρεώνοντας τους λιγότερο από τους άλλους που με δόλο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους υπόλοιπους καλοπληρωτές. Πρέπει κάποτε να υπάρξει ισονομία και δίκαιη μεταχείριση όλων.

Οι όροι και οι προυποθέσεις για τη συμμετοχή στο κοινωνικό τιμολόγιο της επιχείρησης υπάρχουν αναλυτικά στο site της επιχείρησης www.deyanaoussas.gr.

koskar