Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2024
Follow Us
Στα 3-5 Πηγάδια η προετοιμασία του Αρη

Η υγειονομική κρίση και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχουν επηρεάσει και τον προγραμματισμό των ομάδων σχετικά με το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

napnao

Η προοπτική διεξαγωγής της προετοιμασίας στο εξωτερικό έχει “ξεχαστεί” εδώ και καιρό, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων στα ταξίδια και τις διανομές σε ξενοδοχεία. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Αρη, αλλά για το σύνολο των ελληνικών ομάδων όπου φέτος θα… μείνουν Ελλάδα.

Στον Αρη έχουν αποφασίσει και το μέρος, με το προπονητικό κέντρο στο Βέρμιο της Νάουσας, στα 3-5 Πηγάδια, να προκρίνεται έναντι των άλλων επιλογών (βλ. Πήλιο, Καρπενήσι). Οι Κιτρινόμαυροι έκλεισαν το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο και απομένει να φιξαριστούν οι ημερομηνίες, με το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου να είναι το επικρατέστερο διάστημα για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Αρης θα επισκεφθεί το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο. Το είχε επιλέξει επί εποχής Δημήτρη Σπανού, τη χρονιά που η ομάδα κέρδισε την άνοδό της από την Football League και την αμέσως επόμενη, πέρυσι, με προπονητή τον Πάκο Ερέρα, πραγματοποίησε το πρώτο από τα δύο στάδιο της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

πηγή:metrosport.gr

galkar