Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου για το νέο τραγούδι με τον Κώστα Καλδάρα και την περίοδο της καραντίνας στη Νάουσα

Για το νέο τραγούδι της «Να ‘χα δύο Ελλάδες», στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του καινούργιου δίσκου του Κώστα Καλδάρα με τίτλο «Τα θέλω όλα», καθώς επίσης και για τον χρόνο που κυλά σαν νερό, για τα παιδιά που κρύβουμε μέσα μας, για τη δική της Νάουσα, για την περίοδο που διανύουμε και τα σημάδια που της άφησε η καραντίνα μίλησε η ερμηνεύτρια, Ελένη Τσαλιγοπούλου, σε συνέντευξη της στον Real Fm Θεσσαλονίκης και στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά.

spokar

Στη συνέντευξη της, η κ. Τσαλιγοπούλου μίλησε για τη συνεργασία της με τον Κώστα Καλδάρα. «Είναι ένας δίσκος με παιδικά τραγούδια, που όμως ο Κώστας δεν γράφει μόνο για μικρά παιδιά αλλά και για μεγάλα παιδιά. Μάλιστα, σε αυτό το τραγούδι, μακάρι να είχαμε και μια και δυο και τρεις και τέσσερις Ελλάδες, που να μην είχαμε κρίση, να μην υπήρχε ο κορωνοϊός, να ήταν καλύτερα ο πολιτισμός».

«Η Νάουσα είναι ο βαλκανικός ήχος, που χρησιμοποιεί ο Κώστας Καλδάρας, με τους ζουρνάδες και τα κλαρίνα, αλλά είναι και οι δυο Ελλάδες, από τον Έβρο, στα Χανιά, στη Νάουσα, όλο αυτό το ταξίδι της μουσικής, όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλαδίτσα μας που πονάει».

Αναφορικά με την περίοδο της καραντίνας και αν όλη αυτή η κατάσταση συνέβαλε στο να βγούμε καλύτεροι, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και προτεραιοτήτων, η κ. Τσαλιγοπούλου τονίζει πως «είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον η καραντίνα μας έδειξε πως μπορούμε να ζήσουμε στο σπίτι μας. Ακόμη και με τις δυσκολίες που μπορεί να είχαν κάποιοι, νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι για κάποιο λόγο αρχίζεις να εκτιμάς το να ζεις στο σπίτι. Γιατί η εποχή μας είναι του τρεξίματος. Όλοι έχουν τα δικά τους ωράρια που ποτέ δεν μπορείτε να βρεθείτε ουσιαστικά. Εγώ το πέρασα αυτό στη Νάουσα με τη μητέρα μου και το γιο μου. Νομίζω ότι ήταν ο πιο σοβαρός χρόνος που έχω δώσει στον εαυτό μου, στο παιδί μου και στη μητέρα μου. Το πανηγύρισε ότι κατάφερα και μπόρεσα να αισθανθώ πολύ καλά στη Νάουσα».

Μάλιστα, η κ. Τσαλιγοπούλου σημείωσε πως η ζωή μας είναι η οικογένειά μας και οι άνθρωποι μας, ενώ αποκάλυψε πως πιστεύει πολύ περισσότερο στη φιλία παρά στον έρωτα. «Η φιλιά είναι κάτι πολύ βαθύτερο και ουσιαστικό, σε σχέση με τους έρωτες. Αλλά ακόμη και αυτό είναι πολύ διαφορετικό από τη σχέση της οικογένειας».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

πηγή:grtimes.gr

torgal