Δευτέρα, Ιούλιος 29, 2024
Follow Us
Νικόλας Καρανικόλας για την μέριμνα του δήμου Νάουσας στον καιρό της πανδημίας: «Ο δήμος, οι εθελοντές και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας έχουν κάνει τιτάνιο έργο»

Σε ενημέρωση προς το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τις δράσεις και τις ενέργειες του δήμου προχώρησε ο δήμαρχος Νάουσας. 

Ο κ. Νικόλας Καρανικόλας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τρέχουμε πάρα πολλά προγράμματα που έχουν να κάνουν με την μέριμνα, είτε μιλάμε για το βοήθεια στο σπίτι, είτε μιλάμε για το συσσίτιο που έχει γιγαντωθεί και είναι τεράστιο, αλλά και τα κλασικά προγράμματα του ΤΕΒΑ κ.α. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την ΚΕΔΕ, έχουμε πάρει ένα αυτοκίνητο από την ΚΕΔΕ, θα μας στείλουν και ένα φορτηγάκι ακόμα αλλά και πρώτες ύλες για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ο δήμος, πάρα πολλοί εθελοντές και πολλοί άνθρωποι που είναι δίπλα μας αυτή την περίοδο, έχουν καταφέρει να κάνουν ένα τιτάνιο έργο, που σημαίνει ότι πάνω από 200 είναι οι μερίδες φαγητού που μοιράζονται σε ανθρώπους του δήμου που έχουν ανάγκη. Θα συνεχίσουμε, γιατί οι ανάγκες μεγαλώνουνε και θα πρέπει όλοι να συμβάλουν σε αυτήν την προσπάθεια και σε αντίστοιχες δράσεις που γίνονται από άλλους φορείς, όλοι χωράνε. Σε επόμενο στάδιο θα υπάρξει υγειονομική και όχι μόνο θωράκιση του δήμου Νάουσας, τα ζητήματα της πανδημίας που αφορούν όλο τον κόσμο, αφορούν και εμάς και πρέπει να τους δώσουμε προτεραιότητα».