Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
Εισηγήσεις περί απαλλαγής τελών των επιχειρήσεων που πλήττονται στη Νάουσα

Ως προ ημερησίας θέματα θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο οι εισηγήσεις του αντιδημάρχου οικονομικών περί απαλλαγής τελών των επιχειρήσεων που πλήττονται στη Νάουσα.

Συγκεκριμένα οι εισηγήσεις αναφέρουν:

«περί απαλλαγής των επιχειρήσεων εντός χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας από τα αναλογούντα τέλη για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, εφόσον δεν κάνουν χρήση παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου, σύμφωνα με το άρθρο 13 του από 24-9/20-10-1958 β.δ. (Α΄ 171), λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19»

Δυνάμει της ΠΝΠ υπ’ αρ. 68/20-03-2020, εισηγούμαστε την έγκριση ή μη της απαλλαγής των επιχειρήσεων, εντός χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, από τα αναλογούντα τέλη για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, εφόσον δεν κάνουν χρήση παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου, σύμφωνα με το άρθρο 13 του από 24-9/20-10-1958 β.δ. (Α΄ 171), λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Το ως άνω θα τεκμαίρεται από ΥΔ των ιδίων, έχοντας όλα τα απαιτούμενα συνοδευτικά δικαιολογητικά.

Η παρούσα δεν βαρύνει τον προϋπολογισμό του 2020 και παρακαλείται να διαβιβασθεί στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για τις κατά το νόμο ενέργειες.

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ-Ο ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

«περί απαλλαγής των επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους εντός χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας από τα αναλογούντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19»

Δυνάμει της ΠΝΠ υπ’ αρ. 68/20-03-2020, εισηγούμαστε την έγκριση ή μη της απαλλαγής των επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους εντός χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας από τα αναλογούντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 Το ως άνω θα τεκμαίρεται από ΥΔ των ιδίων, έχοντας όλα τα απαιτούμενα συνοδευτικά δικαιολογητικά.

Η παρούσα δεν βαρύνει τον προϋπολογισμό του 2020 και παρακαλείται να διαβιβασθεί στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για τις κατά το νόμο ενέργειες.

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ-Ο ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ