Κυριακή, Νοέμβριος 09, 2025
Follow Us
Καρυστιανού και Ρούτσι έρχονται στη Νάουσα - Θα μιλήσουν σε ανοιχτή εκδήλωση στην πλατεία Καρατάσου

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., η Νάουσα θα φιλοξενήσει μια ιδιαίτερη εκδήλωση του SOS ΒΕΡΜΙΟ στην πλατεία Καρατάσου.

Η Μαρία Καρυστιανού και ο Πάνος Ρούτσι, δύο γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, θα βρεθούν στην Ημαθία για να μιλήσουν ανοιχτά, για όσα στιγμάτισαν τη ζωή τους και για τον αγώνα που συνεχίζουν στο όνομα της δικαιοσύνης. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες. Μέσα από τις προσωπικές τους μαρτυρίες, οι δύο γονείς θα πούνε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την μέχρι τώρα πορεία τους, στον αγώνα που δίνουν στην μνήμη των παιδιών του. 

Η παρουσία τους στη Νάουσα αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο πολιτικό και παραπολιτικό ενδιαφέρον. Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.