Παρασκευή, Οκτώβριος 04, 2024
Follow Us
Νίκος Κουτσογιάννης: Θωρακίζουμε τον Δήμο μας!

Η πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας για την προμήθεια μηχανημάτων έργου εγκρίθηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η πρόταση μας ύψους 300 χιλιάδων ευρώ εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας και αφορά την προμήθεια δύο μηχανημάτων έργου, ενός εκσκαφέα κι ενός καλαθοφόρου που θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο δράσεων πολιτικής προστασίας, αλλά και για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μέσω έργων αυτεπιστασίας. 

Ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης δήλωσε: «Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο προκειμένου να κάνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας καλύτερη. Άλλη μια πρόταση μας εγκρίθηκε και ο Δήμος μας θα ενισχύσει τον στόλο των μηχανημάτων έργου του με δύο νέα σύγχρονα μηχανήματα που θα ενδυναμώσουν την επιχειρησιακή ικανότητα των υπηρεσιών του Δήμου. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για την εξαιρετική συνεργασία».

 

eggegg