Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2024
Follow Us
Κινητοποίηση για την επανασύνδεση του ρεύματος σε σπίτι οικογένειας  από τον Κοπανό

Κινητοποίηση για την επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι οικογένειας  στο Κοπανό Νάουσας, πραγματοποίησε έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στη Βέροια, το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας. 

stapar

«Τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται εκατοντάδες εργατικές – λαϊκές οικογένειες, κινδυνεύοντας ακόμα και να μείνουν χωρίς ρεύμα λόγω των υπέρογκων λογαριασμών αναδεικνύει η περίπτωση διακοπής της παροχής σε άλλη μια οικογένεια στον Κοπανό Νάουσας» σημείωσε το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλοντας ότι «πληθαίνουν οι καταγγελίες για διακοπές ρεύματος λαϊκών σπιτιών που δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς, ενώ πλέον ο κόσμος δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες επιβίωσης»

Το Εργατικό Κέντρο ξεκαθαρίζει ότι «μοναδική ασπίδα για τους εργαζόμενους και το λαό είναι η οργάνωση του αγώνα απέναντι σε αυτή τη πολιτική και της αλληλεγγύης μεταξύ μας. Κανένας συνάδελφος να μη νιώθει μόνος απέναντι σε αυτή τη κατάσταση. Καθημερινά τα σωματεία μας μπαίνουν μπροστά με παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις για να μη μείνει κανένας εργαζόμενος χωρίς σπίτι, ρεύμα, νερό, φαγητό. Σ’ αυτή τη κατεύθυνση μετράμε κατακτήσεις. Το επόμενο διάστημα η κατάσταση θα χειροτερέψει με τις αυξήσεις στο ρεύμα και όχι μόνο, να βάζουν φωτιά στο λαϊκό εισόδημα. Τώρα είναι που πρέπει να δυναμώσουν σε κάθε γειτονιά, χωριά και χώρους δουλειάς η οργάνωση και η αλληλεγγύη. Να γίνουμε ασπίδα σε κάθε συνάδελφο».

Πηγή:902.gr

naha