Τετάρτη, Σεπτέμβριος 04, 2024
Follow Us
Προβολές ταινιών στην αυλή του εργατικού κέντρου Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς»

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίστηκε και χθες το βράδυ το πρόγραμμα προβολών του εργατικού κέντρου Ημαθίας « Γιώργος Βουτυράς» .

Προβλήθηκε ταινία για την Παλαιστίνη την οποία παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον εργαζόμενοι , νέοι , γυναίκες και συνταξιούχοι της Νάουσας. Το θέμα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ καθώς συνεχίζεται η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού γ’ αυτό είναι αναγκαία η έκφραση αλληλεγγύης από το λαό και τους εργαζόμενους της Νάουσας .

Η πρωτοβουλία της ομάδας προβολών του εργατικού Κέντρου Ημαθίας έχει αγκαλιάσει το ενδιαφέρον πολλών νέων , οι οποίοι με μεγάλο ενδιαφέρον παραβρίσκονται στις προβολές αποδεικνύοντας έτσι τη σημασία που έχει να υπάρχει στη πόλη της Νάουσας ένα θερινό σινεμά και κινηματογράφος .

Πάνω σ’ αυτή την ανάγκη ψυχαγωγίας του λαού με περιεχόμενο που πατάει στη κοινωνική πραγματικότητα και τα βάσανα των λαών , από την εκμετάλλευση και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους , το πρόγραμμα προβολών συνεχίζεται και την επόμενη Τετάρτη δίνοντας έτσι μια ευχάριστη και ουσιαστική διέξοδο στους κατοίκους της πόλης.