Τετάρτη, Σεπτέμβριος 04, 2024
Follow Us
Συνεργασίες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Νάουσας για το Σχολικό Έτος 2024-2025

Συνεχίζεται η  άριστη συνεργασία της  Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Νάουσας και συγκεκριμένα του  Δημοτικού Ωδείου "Εστία Μουσών" Νάουσας και του Δ/ντη κ. Δημήτριου Κίτσου .

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ του Δήμου Η.Π. Νάουσας θα μπορούν  να παρακολουθήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για το πρώτο έτος , μαθήματα  των τμημάτων κλασικού και σύγχρονου χορού και μουσικής προπαιδείας, πληρώνοντας μόνο την εγγραφή τους.

Επίσης εγκρίθηκε νέα συνεργασία με τα εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Νάουσας , όπου οι μαθητές μας, θα μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για το πρώτο έτος , μαθήματα  στο τμήμα της ζωγραφικής, πληρώνοντας μόνο την εγγραφή τους.

Το ΚΔΑΠ Δ. Νάουσας  ξεκινά νέα συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας ,Νεολαίας και Αθλητισμού  για το σχολικό έτος 2024-2025. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Δ. Νάουσας θα  συμμετέχουν  στο πρόγραμμα « Άθληση για όλους – Παιδί και Αθλητισμός » στο νέο χώρο του ΚΔΑΠ.

Σε κάθε παιδί της δομής ΚΔΑΠ Δ. Νάουσας και στον κηδεμόνα του ,θα χορηγηθεί δωρεάν μηνιαία κάρτα εισόδου για το κολυμβητήριο Δ. Νάουσας στις ώρες κοινού , για το σχολικό έτος 2024-2025.