Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us
Υπογραφή σύμβασης για το "ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ - ΜΑΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ"

Υπογράφηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 

η σύμβαση για το «ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΑΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ»  μεταξύ του Προέδρου του  Δ.Σ της ΔΕΥΑ Νάουσας,  κου Κουτσογιάννη Νικολάου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΕ – TEDRA – ΝΑΟΥΣΑ Κ/Ξ», κου Χαϊδεμένου Κυριάκου.

Το έργο, προϋπολογισμού 8.016.129,00 €, χρηματοδοτείται από το ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΟΠΣ ΤΑ 5164462) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει συνοπτικά τα ακόλουθα:

Κατασκευή βαρυτικού εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης οικισμού Γιαννακοχωρίου

Κατασκευή βαρυτικού αγωγού μεταφοράς λυμάτων οικισμού Γιαννακοχωρίου σε φρεάτιο του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού Μαρίνας

Κατασκευή βαρυτικού εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης οικισμού Μαρίνας

Κατασκευή βαρυτικού αγωγού μεταφοράς λυμάτων οικισμών Γιαννακοχωρίου και Μαρίνας σε φρεάτιο του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού Επισκοπής, από όπου μεταφέρονται στην ΕΕΛ Πεδινών Οικισμών Δήμου Νάουσας.

"Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης τόσο στη Νάουσα όσο και στις κοινότητες του Δήμου μας αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησής μας.

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας αξιοποιούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας για την υλοποίηση νέων έργων  και ολοκληρώνουμε στον συντομότερο δυνατό χρόνο τα έργα που παραλάβαμε βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα ζωής των δημοτών μας", δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κος Κουτσογιάννης Νίκος.