Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us
Νικόλας Καρανικόλας: 1-2 χρόνια για την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης του κέντρου της Νάουσας-Σκέψεις για απαλλαγή τελών στα καταστήματα που επηρεάζονται

Στην έναρξη των εργασιών ανάπλασης του κέντρου της Νάουσας αναφέρθηκε στην ενημερώσή του στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Νάουσας.

Ο κ. Καρανικόλας δήλωσε πως σε λίγο καιρό θα υπογραφεί και η επέκταση του δεύτερου τμήματος (κάθετοι προς την πλατεία Καρατάσου), ενώ το τρίτο κομμάτι από την πλατεία προς το πάρκο (από τα αστικά) θα πάρει λίγο χρόνο ακόμα. Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος οι εργασίες θα διαρκέσουν 1-2 χρόνια καθώς σε αυτές εντάσσονται και η υπογειοποίηση καλωδίων της ΔΕΗ, δημιουργία νέων αγωγών όμβριων υδάτων κ.α. Τέλος δήλωσε ικανοποιημένος από την ταχύτητα των εργασιών μέχρι στιγμής. Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παρθενόπολους ζήτησε να δει ο δήμος και η ΔΕΥΑΝ την απαλλαγή των δημοτικών τελών των καταστημάτων που επηρεάζονται από την  ανάπλαση για όσο διάστημα διαρκούν οι εργασίες (πχ τέλος τραπεζοκαθισμάτων), άποψη που ασπάστηκε και ο δήμαρχος Νάουσας και ζητήθηκε να εξεταστεί από τους αρμοδίους του Δήμου και της ΔΕΥΑΝ.