Δευτέρα, Σεπτέμβριος 02, 2024
Follow Us
Συναυλία αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας στη Νάουσα

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας, σωματεία και φορείς του νομού την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Νάουσας με τη συμμετοχή σημαντικών Ημαθιωτών καλλιτεχνών.

Για τη συναυλία δόθηκε σήμερα το πρωί συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς» (πρώην Ε.Κ.Ν.) από τον πρόεδρό του κ. Νίκο Νατζμέ και τον κ. Κώστα Καλδάρα που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια.

Και οι δύο κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τους ανέργους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους  και τους μετανάστες, να εκφράσουν με τη μαζική τους συμμετοχή στη συναυλία την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Ο κ. Νατζμέ ευχαρίστησε προκαταβολικά τους καλλιτέχνες, που αφιλοκερδώς συμμετέχουν στη συναυλία. Για την συγκέντρωση του χρηματικού ποσού που θα δοθεί στους πλημμυροπαθείς θα διατεθεί  κουπόνι εισφοράς των 5 ευρώ. Την ημέρα της συναυλίας λεωφορείο θα μεταφέρει το κοινό και από τη Βέροια.