Πέμπτη, Σεπτέμβριος 05, 2024
Follow Us
ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΟΥΔΗΣ-Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νικόλα Καρανικόλα

Ονομάζομαι Βαρούδης Νικόλαος του Γαβριήλ και ζω στην αγαπημένη μου Νάουσα από το 2006.

Εργάσθηκα ως αυτοκινητιστής από το 2006 έως και το 2019 και τώρα διατηρώ μια μικρή επιχείρηση παρασκευής και πώλησης προϊόντων καφέ στο κέντρο της πόλης μου.

Έχουμε φτιάξει με τη σύζυγό μου Έφη Πιτάνιου την οικογένεια μας η οποία αποτελείται από εμάς και δυο παιδιά. Ένα αγόρι 2 ετών κι ένα κορίτσι 9 ετών.

Εκτός από την οικογένεια και τα εργασιακά μου καθήκοντα έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε από το 2012 έως και σήμερα ένα πολιτιστικό σύλλογο με τον οποίο έχουμε καταγράψει 10 πολυθεματικά φεστιβάλ στο κέντρο της πόλης (δημοτικό πάρκο , δημοτικά θέατρα) χαρίζοντας αμέτρητες παιδικές δράσεις και δράσεις εφήβων.

Ακόμα έχουμε διοργανώσει 3 φεστιβάλ χορού στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Παρά πολλές δράσεις σε ιστορικές γειτονιές της Νάουσας αλλά και σε όλες τις κοινότητες της και άπειρες συνεργασίες με τοπικούς πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της Νάουσας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Στο σύλλογο που ονομάζεται ARTVILLE ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΝΑΟΥΣΑΣ κατέχω τη θέση του προέδρου. Η διάθεση μου για εθελοντισμό και προσφορά για όσους με γνωρίζουν δε χωράει αμφισβήτηση. Ο τομέας που θα συνεχίσω να εργάζομαι είναι ο πολιτισμός και οι κοινωνικές δράσεις.

Σε αυτό μπορώ να υποσχεθώ ότι θα συνεχίσω να πράττω τα μέγιστα.

Τέλος, η φιλοσοφία ζωής μου βασίζεται στην ενότητα και τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτών της Νάουσας, και πιστεύω ότι μόνο μέσω αυτής της φιλοσοφίας θα μπορέσουμε να έχουμε τη πόλη που ονειρευόμαστε όλοι μας!