Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑÏΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΝΑ ΜΑΖΙ-Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Νικόλα Καρανικόλα

Ονομάζομαι Κατερίνα Καλαϊτζοπούλου, είμαι 34 ετών, κάτοικος Νάουσας.

Σύζυγός μου ο Αντώνης Κανταρτζής, ελεύθερος επαγγελματίας, με τον οποίο πρόσφατα αποκτήσαμε την κόρη μας. Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος “Ειδική (ενιαία) εκπαίδευση” του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Εξειδικεύτηκα στις μαθησιακές δυσκολίες και στην ειδική αγωγή. Καθώς προτεραιότητα μου υπήρξε η δια βίου μάθηση, πιστοποιήθηκα στη γραφή Braille & στη νοηματική γλώσσα από την ΟΜΚΕ.  

Το 2013 εργάστηκα ως Ψυχολόγος στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Π.Ε. Ημαθίας και αργότερα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο Γραφείο του Σχολικού Συμβούλου. Επίσης, εργάστηκα ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων στο Τμήμα “Προσχολικής Εκπαίδευσης και ημερήσιας φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες” του Δ.ΙΕΚ Αριδαίας, ενώ ταυτόχρονα δίδασκα εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες στο Δήμο Νάουσας. Από το 2016 έως και σήμερα υπηρετώ το Δημόσιο Σχολείο, ως Φιλόλογος ειδικής & γενικής αγωγής. Από το 2021 είμαι ενεργό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου (Δ.Επ.ΙΣ). 

Η αγάπη μου για τα παιδιά & τον εθελοντισμό και η διάθεση προσφοράς στον τόπο μου με ώθησαν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα θέτοντας τον εαυτό μου υποψήφια στις επικείμενες εκλογές. Η πόλη μας έχει ανάγκη από ανθρώπους φρέσκους, με εφόδια και γνώσεις, ενεργούς πολίτες που έχουν όραμα και διάθεση προσφοράς. Είναι σημαντικό να αφήσουμε πίσω τις διαμάχες, να θέσουμε στόχους, να συγκροτήσουμε ομάδες εργασίας και να συνεργαστούμε με σκοπό την επίλυση καθημερινών προβλημάτων αλλά και την ουσιαστική ανάπτυξη του Δήμου μας! 

Προτεραιότητά μου είναι η αντιμετώπιση των ανισοτήτων που βιώνουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και η υποστήριξή τους μέσα από προγράμματα ενδυνάμωσης και κατάρτισης ώστε να ενταχθούν ομαλά στην αγορά εργασίας.  

Συστρατεύομαι με τον Νικόλα Καρανικόλα, γιατί πιστεύω πως είναι εκείνος που γνωρίζει, θέλει και μπορεί να δώσει στον τόπο μας την ώθηση που χρειάζεται!  

Σε αυτόν τον αγώνα ζητώ τη στήριξη σας, τιμώντας με με την ψήφο σας. Για έναν Δήμο σύγχρονο, προσβάσιμο, που έχει όραμα και διαθέτει τα εφόδια και το ανθρώπινο δυναμικό για να το υλοποιήσει.

Με τιμή  

Κατερίνα Καλαϊτζοπούλου