Τετάρτη, Μαϊος 08, 2024
Follow Us
Ψηφοδέλτιο ΕΛΠΙΔΑΣ από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" Νάουσας

Τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με 77 υποψήφιους στον Δήμο Νάουσας

με επικεφαλής τον Σάκη Τσίτση και 8 υποψήφιους στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας με επικεφαλής τον Σωτήρη Αβραμόπουλο απαρτίζονται από αγωνιστές συμπολίτες μας που προέρχονται μέσα από το εργατικό λαϊκό κίνημα, πρωτοπόροι στα σωματεία και τους συλλόγους, άνθρωποι του μόχθου αλλά και απόμαχοι της δουλειάς, γυναίκες, φοιτητές, άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού, με σημαντική παρουσία στην τοπική μας κοινωνία. Όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν πλούσια δράση και συμμετοχή στους αγώνες των εργαζομένων, των βιοπαλαιστών αγροτών και των αυτοαποκαλούμενων επαγγελματιών. Όλοι πορεύονται με ήθος, αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια για να έρθουν στο προσκήνιο οι ανάγκες του λαού μας.

Για τη "Λαϊκή Συσπείρωση" ανάπτυξη είναι αυτή που έχει κοινωνικό πρόσημο, αυτή που στηρίζει την κοινωνία και τις λαϊκές οικογένειες αναπτύσσοντας δομές κοινωνικής πολιτικής, προστασίας του περιβάλλοντος, που αναπτύσσει και στηρίζει τον πολιτισμό και το μαζικό λαϊκό αθλητισμό με υποδομές και προσωπικό. Η πείρα από δήμους με κομουνιστές δημάρχους όπως η Πάτρα είναι ελπιδοφόρα παραδείγματα που συγκινεί πολύ κόσμο. Κόσμο που δεν έχει άμεση σχέση με την πολιτική του ΚΚΕ. Αποτελεί θετική πείρα γιατί εμπόδισε αντιλαϊκά μέτρα, εξέφρασε τις προσδοκίες του λαού, έκανε πρακτικά βήματα στην ικανοποίηση λαϊκών αναγκών με μέτρα ανακούφισης κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. 

 

Απευθυνόμαστε σε όλους που αντιστέκονται και πάνε κόντρα στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό, στις “κοκκορομαχίες” των άλλων πολιτικών δυνάμεων, στα κάθε είδους ρουσφέτια και ανταλλάγματα, που αγωνιούν για τον τόπο και αναζητούν μια διέξοδο και προοπτική γι’ αυτόν, που αγαπούν τα χωριά τους και παλεύουν να τα κρατήσουν ζωντανά, που θέλουν καλύτερες συγκοινωνίες, πλήρη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, προστασία του βουνού μας, φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, περισσότερους παιδικούς σταθμούς. Δημιουργία ελεύθερων χώρων πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού, σύγχρονα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης. Υπεράσπιση του νερού ως πραγματικού κοινωνικού αγαθού ενάντια στην επιχειρούμενη περαιτέρω εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίησή του.

 

 Αγωνιστές εκλεγμένοι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σημαίνει πιο δυνατός λαός, για να δυναμώσει παντού και στο δήμο μας το ρεύμα της αμφισβήτησης και να ενισχυθεί η διεκδίκηση για τις ζωές μας. Προχωράμε δυναμικά για να κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Δυναμώνουμε το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ. Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας!

 

 

"Λαϊκή Συσπείρωση" Δήμου Νάουσας