Δευτέρα, Ιούνιος 24, 2024
Follow Us
Νέος σύγχρονος εξοπλισμός στην παιδική χαρά του Παιδικού Σταθμού Ζερβοχωρίου

Σε χώρο παιχνιδιού υψηλής αισθητικής και ασφάλειας μετατράπηκε μετά την τοποθέτηση νέου σύγχρονου εξοπλισμού παιδικής χαράς ο Παιδικός Σταθμό Ζερβοχωρίου στην τοπική κοινότητα Άνω Ζερβοχωρίου.

beetou

Τον σταθμό επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Καρανικόλας Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Ν.Π κ. Θανασούλης Δημήτριος και η Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης κ. Άτση Ευφροσύνη .

Ο σχεδιασμός της νέας παιδικής χαράς έγινε λαμβάνοντας υπόψιν, αφενός μεν τη νομοθεσία που διέπει την δημιουργία και λειτουργία των παιδικών χαρών, αφετέρου τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου εγκατάστασης, ενώ τα παιχνίδια, που επιλέχθηκαν διαθέτουν πιστοποίηση σύμφωνη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ΕΝ1176 και ΕΝ1177.

zep

Το έργο είχε ξεκινήσει επί προεδρίας της κ. Αραμπατζή Στεργιανή και παραδίδεται από τον νυν Πρόεδρο του κ. Θανασούλη Δημήτριο. Ο κ. Θανασούλης στο μήνυμα του τόνισε ότι «Παραδίδουμε μια ασφαλή και όμορφη παιδική χαρά διέξοδο υγιούς διαπαιδαγώγησης, άθλησης και ψυχαγωγίας στη νέα γενιά του τόπου μας»...και τα έργα σε όλο το Δήμο θα συνεχιστούν.

bekar