Τρίτη, Σεπτέμβριος 03, 2024
Follow Us
Ευχαριστήριο μήνυμα από την Ομάδα Εθελοντών της Αποκριάς

“Καλησπέρα Νάουσα!

Είμαστε μια ανεξάρτητη ομάδα μαθητών Γυμνασίου & Λυκείου. Στόχος μας ήταν η ομαλή διεξαγωγή του εθίμου “Γενίτσαροι & Μπούλες”, η ενημέρωση των επισκεπτών, η κινητοποίηση της τοπικής κοινότητας και της νέας γενιάς στην παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της πόλης. Η παρουσία μας έγινε αισθητή τόσο κατά τη διάρκεια τέλεσης του δρωμένου, όσο και στα σταθερά πόστα ενημέρωσης που βρίσκονταν σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Εθελοντές και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για το χρόνο που αφιέρωσαν, τόσο στις συναντήσεις προετοιμασίας, όσο και τις δύο Κυριακές της Αποκριάς. Ευχαριστούμε πολύ τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν, τον Όμιλο “Γενίτσαροι & Μπούλες” καθώς και το Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Τέλος ευχαριστούμε τους επόπτες της ομάδας μας Τζιάτζιο Παναγιώτη & Τζιάτζιου Κατερίνα για την πολύτιμη βοήθειά που μας προσέφεραν ανιδιοτελώς. Hταν κοντά μας σε ό,τι δυσκολία κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Μας βοήθησαν τόσο στην οργάνωση της δράσης μας όσο και στην εκτέλεση, καθώς και στην δημιουργία της εφαρμογής, η οποία ξεπέρασε τις 30.000 προβολές.

 ethe

Με εκτίμηση,

Οι Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής,

Παπαφιλίππου Δαβίδ & Χατζηιωαννίδου Ελευθερία.”