Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Καλούμε όλα τα συνδικάτα , τους φορείς και το λαό του Νομού μας να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας οι οποίοι δοκιμάζονται από τις τεράστιες καταστροφές που δημιούργησε ο φονικός σεισμός !

natav

Όπως και οι άλλοι λαοί , έτσι και ο δικός μας γνωρίζει από πρώτο χέρι τις επιπτώσεις της έλλειψης κρατικής προστασίας και πρόληψης από τα φυσικά φαινόμενα.

Τα ίδια ζήσαμε και ζούμε κάθε χρόνο στη χώρα μας με τις πυρκαγιές , τις πλημμύρες, τους χιονιάδες , τους σεισμούς . Ο λαός μας , όπως και ο λαός της Τουρκίας και της Συρίας βιώνουμε καθημερινά την εκμετάλλευση , τη φτώχεια , τις τραγικές συνέπειες των ιμπεριαλιστικών πολέμων.

Έχουμε τα ίδια βάσανα και αναστεναγμούς γ’ αυτό και η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας , που στον καθημερινό αγώνα ενάντια στους εκμεταλλευτές μας  φωτίζει τα κοινά συμφέροντα που έχουμε για να πάψει πια το « αχ και το βαχ» των λαών.

Συγκεντρώνουμε άμεσα είδη πρώτης ανάγκης.  Συγκεκριμένα : Κουβέρτες, Γάλα σε σκόνη, Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες, Απορρυπαντικά ρούχων, Ορούς, Γάζες, Χανζαπλαστ - Είδη ατομικής υγιεινής

Στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας

Από τις 9πμ έως τις 13μμ

Από τις 5μμ έως τις 8μμ

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6985927239- 6973657764

narob