Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Τραπέζι με ειδήσεις για το μέλλον της Νάουσας από τον δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα

Γεύμα στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε παρέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας στο Ουζερί +Ουσία, στη Νάουσα.  

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο δήμαρχος Νάουσας, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του τύπου για τα σημαντικά έργα «που τρέχουν» στον δήμο Νάουσας και τις εξελίξεις που παρουσιάζουν. Αρχικά στάθηκε στο αίτημα του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για επενδύσεις στα 3-5 πηγάδια Νάουσας, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ,  που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει κλειστή καμπίνα, μεταφορά του γηπέδου ποδοσφαίρου και περαιτέρω ανάπτυξη του χιονοδρομικού κέντρου ώστε να γίνει το κορυφαίο να καταστεί το κορυφαίο στην χώρα.  

Αναφέρθηκε παράλληλα στις εργασίες του μισθωτή των 3-5 πηγαδιών για την βελτίωση των εγκαταστάσεων αλλά και την εικόνα του χώρου, τονίζοντας πως το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο  ξενοδοχείο με σκοπό να δημιουργηθεί  μια μονάδα  τεσσάρων αστέρων. Τέλος υπογράμμισε την άριστη συνεργασία με τον μισθωτή

Ακόμα ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου και δήλωσε πως ευελπιστεί στις αρχές του νέου χρόνου να καμφθούν οι αντιρρήσεις σε ότι αφορά τους  δασικούς χάρτες και να προχωρήσει η διαδικασία ώστε να προβεί σε μακροχρόνια μίσθωση του ακινήτου.  

Για την Σχολή Αριστοτέλους ο κ. Καρανικόλας επανέλαβε την θέση της δημοτικής αρχής για την δημιουργία ενός υπερσύχρονου μουσείου που θα συνδυάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, με σκοπό την ανάδειξη της σπουδαιότητας του χώρου.

Για στην Σχολή Αστυφυλάκων ο δήμαρχος Νάουσας δήλωσε πως αναμένει την απόφαση για την ένταξη της σχολής στα μηχανογραφικά της ερχόμενης χρονιάς.

Τέλος αναφορά έγινε για το  ενδιαφέρον ιδιώτη για τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Λόγγου-Τουρπάλη για την δημιουργία εκπαιδευτικού ιδρύματος.