Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής το μεσημέρι της Τρίτης-Τα θέματα της συνεδρίασης

Με 11 θέματα ημερήσιας διάταξης θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης στις 13:00 η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νάουσας.

mpater

Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:

1  Έγκριση ή μη 1ης παράτασης – με αναθεωρήσεις – της 2ης ''ενδεικτικής τμηματικής προθεσμίας'' εργασιών, του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών οδικών υποδομών του Δήμου Η.Π. Νάουσας της Περιφερειακής   
  Ενότητας Ημαθίας από τη φυσική καταστροφή της 12ης Ιουνίου 2021», (ΑΡ. ΜΕΛ.: 28/2021), κατά (2) δύο μήνες.

2 Έγκριση ή μη δαπάνης μετακίνησης Δημάρχου, Αντιδημάρχων και υπαλλήλου του Δήμου Η.Π. Νάουσας για τη συμμετοχή τους στη δράση «ImathiaQuality» στο Ηράκλειο Κρήτης που συμμετέχει ως συνδιοργανωτής ο Δήμος Η.Π. Νάουσας.
3    Έγκριση ή μη δαπάνης παραχώρησης δικαιώματος κινηματογραφικής προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας το διάστημα 5- 9Σεπτεμβρίου 2022 και πληρωμή του μετά την εκκαθάριση των εισπράξεων των εκδοθέντων εισιτηρίων.
4    Έγκριση ή μη διαγραφής  στον  Χ.Κ.  0028/2014.-
5    Έγκριση ή μη παροχής χρηματικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύνατο δημότη.
6    «Συγκρότηση  επιτροπής παραλαβής για την υπηρεσία  μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών από το ΣΜΑ Νάουσας στο Κ.Δ.Α.Υ. Νεοχωρούδας και μεταφοράς υπολλείμματος ανακυκλώσιμων υλικών από το Κ.Δ.Α.Υ. Νεοχωρούδας στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης»
7    Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την υπηρεσία  καθαριότητας  δημοτικών κτιρίων
Δήμου Νάουσας για ένα έτος»
8    «Έγκριση πρακτικών φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης των λημμάτων των συστάδων  27α,27β, 27γ,27δ,27ε,37,38α   του Δημοτικού δάσους Νάουσας»
9    Έγκριση ή μη δαπάνης προμήθειας πλαστικών καθισμάτων και προστατευτικών στρωμάτων για το κλειστό αθλητικό κέντρο Νάουσας και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.

10    Έγκριση ή μη  διαγραφής της οφειλής και των προσαυξήσεων αυτής, για τον υπόχρεο Αλ. Ι. του Γ.
11    Έγκριση ή μη της παράτασης συμφωνητικού εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ»

beeha