Τετάρτη, Μαϊος 15, 2024
Follow Us
Στην τελική ευθεία για την κατασκευή δημοτικού καταφυγίου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς και κτηνιατρείου-Το κόστος και οι όροι του διαγωνισμού

«Ήρθε, επιτέλους, η ώρα να επιλυθεί ένα χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα του δήμου, που είναι, ταυτόχρονα, το «Νο 1» πρόβλημα  όλων των δήμων της χώρας.»

parha

Αυτό τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας κ. Παύλος Αδαμίδης μιλώντας στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για την κατασκευή δημοτικού καταφυγίου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς και κτηνιατρείου.

Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχείο, υπό την προεδρεία της Αντιδημάρχου Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας και ΚΕΠ κας. Δώρας Μπαλτατζίδου, επικαιροποιήθηκαν και καταρτίστηκαν οι όροι του διαγωνισμού και συγκροτήθηκε η επιτροπή για τη διενέργειά του.

Ο κ. Άγγελος Λακηνάνος ψήφισε λευκό, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του σχετικά με τη χωροθέτηση του έργου και την ίδια συμμετοχή (74.000 ευρώ από τα συνολικά 402.000 ευρώ). Τόνισε ότι το έργο είναι αναγκαίο και υποστήριξε ότι μεγάλο τμήμα του θα μπορούσε να γίνει με αυτεπιστασία.

Δείτε αναλυτικά εδώ

mpana