Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Χίλιοι καλοί χωράνε…

Ξάφνιασε θετικά η διαχείριση του κυκλοφοριακού (όσο αυτό ήταν εφικτό) και, κυρίως, της στάθμευσης και των χώρων που διατέθηκαν για τα οχήματα ντόπιων και επισκεπτών, από τον Δήμο και την Αστυνομία, στις «Γιορτές Νερού» στον Άγιο Νικόλαο.

beti

Στην όλη «κινητοποίηση» συνέβαλε και τοπική ιδιωτική εταιρεία φύλαξης και, γενικά, όλα πήγαν κατ’ ευχήν τις μέρες των εκδηλώσεων, που, απ’ ό,τι φάνηκε, έχουν προοπτική. 

Χιλιάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών, απόλαυσαν εξαιρετικές συναυλίες και δράσεις και, βέβαια, βρήκαν χώρο να σταθμεύσουν, με την εμπειρία, τη δουλειά και τον κόπο των ανθρώπων μας, που τα κατάφεραν χωρίς καινοτόμα και εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα.  

Η μετακίνηση του κόσμου (ακόμα και με αστικά λεωφορεία που ναύλωσε ο Δήμος Νάουσας) ήταν ασφαλής, αποφεύχθηκε η (έντονη) κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι οδηγοί έδειξαν να… συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις και, τελικά, διευκολύνθηκαν όλοι. Τα σταθμευμένα αυτοκίνητα (ιδιαίτερα το Σάββατο, στη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη) σχημάτισαν ουρές και στους «περιφερειακούς» της Μπλάνας, της Λαζαράσκας, καθώς και σε αυτόν που βγάζει στον δρόμο προς Σέλι. 

Γεμάτο με κόσμο το άλσος του Αγίου Νικολάου απ’ άκρη σ’ άκρη! Στις καρέκλες, στο γρασίδι, στη δροσιά… 

napar